De Horsthoekhoeve

Toegewijd aan paard en ruiter

Stoeterij- handelsstal de Horshtoekhoeve in Heerde heeft in korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij, het Team van de Horsthoekhoeve, hebben in 2002 onze jarenlange kennis en ervaring in de paardensport gebundeld. Wij worden gedreven door de ambitie bij te dragen aan de kwaliteit en de varieteit in de spring en dressuursport dmv. eigen fokmateriaal.

Wij zijn toegewijd aan paard en ruiter, zowel de gepassioneerde particulier als de professionele beoefenaar.

Keuze voor kwaliteit

Consequent kiezen voor kwaliteit, dat zien wij als de sleutel naar succes. Dit heeft betrekking op ondermeer het fokprogramma, de opleiding en medische begeleiding van het paard en de accomadatie en natuurlijk het team van ruiters en trainers.

Accomodatie

De accommodatie waarin wij de paarden fokken en opleiden, is gelegen in één van de fraaiste landelijke gebieden van Gelderland en kenmerkt zich door rust en ruimte. Voor de training van de sportpaarden hebben wij de beschikking over 20 ha afgerasterd land, 3 paddocks en diverse faciliteiten voorzien van een Agterberg-bodem, waaronder een goed geoutileerde springpiste, 20x60m dressuur baan, een springkooi waar de jonge paarden kunnen losspringen, een longeercircel en een stapmolen.

Ons succes, uw succes???

Het succes van de Horsthoekhoeve is niet onopgemerkt gebleven. Met trots mogen we vaststellen dat door de stoeterij en de handelsstal een groeiend aantal beloftevolle sportpaarden zijn voortgebracht. Enkele springpaarden acteren reeds op internationaal niveau. Op deze webside treft u in een notendop meer informatie aan over de actuele prestaties tijdens concoursen, paarden die wij te koop aanbieden, de achergronden van ons team en overige wetenswaardigheden.

Is uw belangstelling gewekt ? Neem dan contact met ons op. Wij ontvangen u graag voor een persoonlijke kennismaking op de Horsthoekhoeve.