Profiel

Predikaat: Hauptstutbuch
Kleur: Zwart
Ingeschreven bij: Oldenburg
Geboortedatum: 07-04-2003

Foto's

Klik op de foto's voor een uitvergroting

Flow Cadansa

Flow Cadansa heeft een droomafstamming zoals je ze nauwelijks vindt. Zo komt ze uit een sterke vaderlijn met alleen bewezen hengsten die zich zowel in de sport op het allerhoogste niveau hebben bewezen en die tevens ook een stempel hebben gedrukt op de fokkerij middels hun vele nakomelingen die op het hoogste niveau presteren. Omdat Flow Cadanza nog erg jeugdig en groot was, hebben we haar eerst laten dekken. In 2008 heeft ze een mooi hengst veulen van de hengst San Remo gegeven. Ze is zadelmak en zal eind 2008 in de sport worden uitgebracht.

Florencio Florestan I Fidelio Furioso 2
Laura (Hauptstutbuch)
Raute (Staatspremie) Rheingold
Gode (Staatspremie)
Walessa
(Hauptstutbuch)
Weltmeyer Wold Cup I
Anka (Staatspremie)
Pirelli (Hauptstutbuch) Pik Bube 2
Waldrun (Stutbuch)
Ottikadanza
(Hauptstutbuch)
Rubinstein Rosenkavalier Romadour 2
Diva (staatspremie)
Antine (Hauptstutbuch) Angelo xx
Dodona (Hauptstutbuch)
Edelcadanza
(Hauptstutbuch,
ster, prestatie)
Doruto (Trak) Komet (Trak)
Blitzlich 2 (Hauptstutbuch)
Rekadanza Leraar 86
Harita

Vader

Florencio

Florencio:wie kent hem niet? Hij komt uit de allerbeste dressuurhengsten van Westfalen en Hannover. Forestan,Weltmeyer,Pik bube. Hij behaalde een monsterscore voor zijn verrichting met een 8,5 voor karakter, stap:een 10, draf:8,2 galop:9,2 rittigkeit9,5 en springen 7,8; In 2003 werd hij reserve kampioen van Duitsland. Bovendien werd hij algemeen kampioen bij de 4 jarige in Westfalen. Onder Minderhoud zette hij een fantastische prestatie neer in de hengstencompetitie 2003, in Zuidbroek, Weert en Goes. In 2004 werd Florencio wereldkampioen met de hoogst behaalde score ooit: 9,8. In 2005 werd hij opnieuw wereldkampioen. Eind 2007 won hij zijn eerste wedstrijd op Prix-st-Georges niveau.

Rubinstein

Rubinstein: een stempelhengst die zelf internationaal presteerde in de dressuursport met meer dan 40 overwinningen op Grand Prix niveau. Daarnaast heeft hij 91 goedgekeurde zonen(waaronder Rohdiamant Relevant, OO7 en Rubiquil) en in Duitsland meer dan 80 nakomelingen die Z of hoger lopen.

Doruto

Doruto: er is in de hele wereld waarschijnlijk geen hengst te vinden die zoveel Grand-Prix paarden heeft gebracht als Doruto. Hij werd daarom ook in Nederland in 1974 preferent verklaart.


Moeder

Moeder Ottikadanza is in het Hauptstutbuch van Oldenburg ingeschreven en stamt af van de legendarische Rubinstein I. De helaas veel te vroeg gestorven dressuurvererver uit de bekende stam van Herbert de Baey die ook de internationale dressuurpaarden Amon, Ahlerich en de olympisch kampioen Rembrandt voortbracht. Een volle zus van de moeder staat binnen de top 50 van merries met de hoogste fokwaarde voor dressuur binnen het KWPN. Overgrootmoeder Rekadanza bracht in combinatie met de hengst Sultan, het Grand Prix dressuurpaard Jaguar van Nancy Barnes, een NRPS goedgekeurde en naar Amerika geëxporteerde zoon, alsmede een Z2 dressuur paard. Daarnaast komen er uit de directe moederlijn 3 internationaal springpaarden (Kornuit, v: Faram met Rodrigo Pessoa) BRA en Nirvana v: Concorde met Annet Willems, een nationaal springpaard en 3 goedgekeurde KWPN zonen te weten: Candy Surprise (v: CandyBoy) en Kroongraaf(v: Burggraaf) en Tadmus (v: Calvados). Daarnaast zijn er diverse veulens verkocht op veulenveilingen waaronder de Performance Plus Elite veiling 2008 waar maar liefst 2 veulens uit de stam werden verkocht.


Veulens

2008: Sponge Bob vd Horsthoekhoeve (v: San Remo = Wolkentanz x Volturno x Azur)