Profiel

Predikaat: Ster
Kleur: Vos
Ingeschreven bij: KWPN
Geboortedatum: 6-4-2003
Type: Springpaard
Stokmaat: 1,63 m

Foto's

Klik op de foto's voor een uitvergroting

Wyomi Satt

Wyomi, komt uit Hannoveraanse stam 735, die vele goede springpaarden brengt en diverse goedgekeurde hengsten. Ook moeder Grandia heeft een in Hannover goedgekeurde hengst gebracht (Fosburry, v: Wanderbursch 2) die na z'n goedkeuring verkocht is naar het buitenland. Wyomi wordt momenteel succesvol in de sport uitgebracht en wordt terzijnertijd voor de fokkerij ingezet.

Heartbreaker Nimmerdor (preferent) Farn (preferent) Fax 1
Dorette 21
Ramonaa (ster) Koridon XX
Friedhilde 2b (preferent)
Bacarole (ster) Silvano Le Mexico (keur)
Marion)
Orchidee (keur, preferent) Uppercut (preferent) XX
Cleopatra
Grandia Grannus Graphit Grande
Frutana (staatspremie)
Odessa (staatspremie) Ozean trak
Gitta (staatspremie)
Freya Fernal Fuerst Ferdinand
Serena
Goldfee Gotthard
Feretria

Vader

Heartbreaker:

Was in de cyclus van Belgie, eerste bij de vier alsmede de vijf jarigen. Daarnaast werd hij in 1995 eerste in de Hengstencompetitie in Brussel, vijfde op het Wereldkampioenschap voor 6 jr springpaarden, vierde tijdens het WK te Lanaken etc. Heartbreaker staat al jaren op de nr 1 van de Belgische en Nederlandse springindex. Hij heeft bij het KWPN inmiddels 10 goedgekeurde zonen.

Grannus

Duitslands populairste springhengst met een uitstraling en karakter zoals maar weinigen hengsten hebben. Hij was een zeer sterke persoonlijkheid, die graag op de voorgrond stond en altijd imponeerde. Grannus heeft meer dan 60 goedgekeurde zonen waarvan er minstens 7 olympiade paarden zijn. Grannus kinderen zijn bijna allemaal zelfbewuste paarden met vechtlust. Bekende kinderen met Grannus bloed zijn ondermeer For Pleasure, Graf Grannus, Top Gun, Gran Corrado


Moeder

Wyomi, komt uit Hannoveraanse stam 735, die vele goede springpaarden brengt en diverse goedgekeurde hengsten. Moeder Grandia heeft de goedgekeurde hengst Fosbury gebracht die na z'n goedkeuring naar naar het buitenland is verkocht. Feretria heeft de in Hannover goedgekeurde hengst Gepard (v: Gotthard) gebracht. Daarnaast komt de internationale spring+ dressuurhengst "For Joy" (v: For Pleasure) en de internationale springhengst Raffaelli Z (v:Rebel ) en de nationaal springhengst Advocat ook uit de moederlijn. Wyomi wordt momenteel uitgebracht in de sport en zal te zijner tijd ingezet worden voor de sport.