Profiel

Predikaat: -
Kleur: Bruin
Ingeschreven bij: KWPN en Holsteiner verband
Geboortedatum: 25-03-2004
Type: Springpaard
Stokmaat: 1,63 m

Foto's

Klik op de foto's voor een uitvergroting

Zanna

Zanna komt uit één van de beste merriestammen van Holstein nl stam18A2 die vele internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten heeft gebracht. Maar ook van vaderskant komt ze uit een sterke lijn met de internationaal springende hengsten, Dollar du Murier, Landgraf, Raimondo en lord.

Dollar du Murier
(ISP)
Jalisco B H.Almze Z Ibrahim SF
Girondine SF
Tanagra SF Furioso xx
Delicieuse SF
Karielle Uriel SF Nankin SF
Jesabekke de Baugy SF
Camarade Rapide Ibrahim SF
Allegriade Grandchamp xx
Legende V Landgraf 1 Ladykiller xx Sailing Light xx
Lone Beech xx
Warthburg Aldato
Schneenelke
Zarina VII Raimondo B. Raimond
Eike
Swatowo Lord
Felica

Vader

Dollar du Murier

Dollar du Murier behoort tot de meest succesvolle hengsten van de europese fokkerij. Tijdens het WK in Jerez de la Frontera behaalde hij zelf teamgoud en individueel zilver met Eric Navet. Daarnaast waren 2 zonen van Dollar dit jaar geplaatst bij de beste vijf in de grote prijs van Aken.

Landgraf

De meest invloedrijkste Holsteiner hengst ooit, met meer dan 130 goedgekeurde zonen. Reden voor het Holsteiner Verband om een standbeeld van Landgraf te laten maken. Bekende landgraf kinderen: Landadel, Lancer, Burggraaf, Libero h, Landjunker, Landlord, Landwind en Larome.


Moeder

Moeder Legende V komt uit een van de beste Holsteiner stammen 18a2 met meer dan 50 goedgekeurde hengsten en vele internationale springpaarden (waaronder olympiadehengst Clinton met Dirk Demeersman. Het is dan ook niet verwonderlijk dat moeder Legende V haar springgenen doorvererfd. Haar zoon Callini (v: Corrado 1) heeft met Steven Veldhuis diverse overwinningen behaald in het 1.35m. Inmiddels heeft Callini ook z’n eerste internationale parcoursen gesprongen. Daarnaast is dochter Vanya W (v: Carnute) succesvol geweest in het 1.35m. Oma Zarina 7 heeft ondermeer de in Holstein goedgekeurde hengst Clinton (v: Corrado) gebracht en Felicia de in 1979 + 1981 goedgekeurde hengsten Leonardo 1+2. Daarnaast is ze oma van diverse internationale spring / dressuurpaarden en goedgekeurde hengsten waaronder Chambertin, Canosso, Quidaro, Canu vd Helle etc.


Veulens

2008: Dream Girl vd Horsthoekhoeve (v:Arc de Triomphe)
2009: Merrie (v: Cantos);