Profiel

Predikaat: (niet naar keuring geweest)
Kleur: Schimmel
Ingeschreven bij: KWPN
Geboortedatum: 29-07-2004
Type: Springpaard
Stokmaat: 1,68 m

Foto's

Klik op de foto's voor een uitvergroting

Zoronda

Zoronda's moeder komt uit de bekende holsteiner stam 741 die vele internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten heeft gebracht en nog steeds brengt. Maar ook van vaderskant vinden we alleen hengsten terug die internationaal op het hoogste niveau hebben gelopen en die dit ook doorvererven aan de nakomelingen. Met zulke ouders en voorouders kan het niet anders dan dat Zoronda een goed springpaard wordt. Zoronda heeft in 2009 een mooi hengstveulen van Nurzeus / Zeus gekregen en zal na het afspenen van het veulen de sport ingaan.

For Pleasure
(ISP)
Furioso 2 Furioso Precipitation xx
Maureen xx
Dame de Ranville S.F. Talisman
Que je suis belle
Gigantin Grannus Graphit
Odessa
Goldi Goya
Fortuna
Corronda Corrado 1
(ISP)
Cor de la Bruyere Rantzau xx
Quenotte S.F.
Soleil Capitol 1
Kuerette
Balonda Lord (ISP) Ladykiller xx
Viola
Valonda Corporal
Faconda

Vader

For Pleasure

For Pleasure is de meest succesvolle internationale springhengst aller tijden. Zo maakte hij 2 keer deel uit van het gouden Duitse Olympische team, in Athene werd de hengst individueel vierde en drie keer maakte hij deel uit van het team dat Europees goud won en in 2003 won hij met Marcus Ehning individueel brons. For pleasure heeft inmiddels meer dan 19 goedgekeurde zonen en vele succesvolle internationaal springende kinderen zoals For Keeps van Lars Nieberg, For Future en For Fun.

Corrado 1

De wereldberoemde holsteiner hengst die onder Frank Sloothaak verschillende wereldbeker wedstrijden won en de meest winnende hengst van zijn tijd in Duitsland was. Hij heeft 20 goedgekeurde zonen.

Lord

Een holsteiner hengst die in 1969 winnaar werd van de hengstencompetitie, die zelf op het hoogste niveau heeft gesprongen en vele internationale springende kinderen en diverse goedgekeurde hengsten heeft gebracht waaronder Lord Z.


Moeder

Corronda komt uit holsteiner stam 741, waar tevens de bekende internationale springhengsten Randi van John Whitaker, Cardenio van Lars Bak Andersen, Cardento van Peter Eriksson en Leonardo van Frank Sloothaak uit komen. Moeder Corronda had voor de IBOB 85 punten voor het springen en het is dan ook niet verwonderlijk dat ze dit doorvererft aan haar kinderen. Zo bracht ze de in Frankrijk goedgekeurde hengst Untouchable M (v: Quickstar) die met David Frederic en Olivier Guillon inmiddels internationaal springt. En haar zoon Vequitop (v: Quickstar) die 1.30m / 1.35m springt met Camilla Moos Enemark. Daarnaast is Corronda de zus van het internationale springpaard Calixtus (v: Caletto) van T. Steffens. Uit Valonda komt het nationaal springpaard Mona Lisa die met de duitse Eva Deimel in de klasse S (> 1,40 m) heeft gesprongen en het 1.40m springpaard Leslei (v: Leonid).


Veulens

2008: Merrie (v: Heartbreaker);
2009: Hengst (v: Zeus / Nurzeus);