nieuws

18-22 Juni Almelo

In de klasse L werd Henk 1e en 3e met Winanda (v: quickstar) en 6e met Vieret (v: no Limit) in de klasse Z en 6e in het ZZ met Tobias (v: Now or Never).  Thom werd in het M, 8e met de Cantos ruin Wamberto en 10 met de merrie Wend aak.

CSI Zeldhem

Een spannende week voor Henk, want hij kon zich meten met de beste ruiters op het internationale concours in Zeldhem.  Met Tobias (v: Now or Never) eindigde Henk op de 6e plaats in het 1,35m en op de 8e plaats in het 1,30m met Somelia (v: Ahorn) en op de 24e plaats in de Grand Prix (1,50m) met Pilona.

2e Selectiewedstrijd in Wezep

Jolanda 1e en 19e plaats.

Jolanda liet met Werner (v: San Remo) een hele goede proef zien en werd hiervoor beloond met 208 punten in het L2. Why Bluna (v: Future) was iets te gespannen waardoor ze wat drukfoutjes kreeg. Ze werd met 188 punten 18e in het L1.


3e Selectiewedstrijd in Hierden

Jolanda werd 1e en 2e op de laatste selectie wedstrijd

Jolanda werd met  198 punten 1e in het L2 met Werner (v: San Remo) en 2e met Why Bluna in het L1 met 192 punten.

Jolanda beste ruiter van de kring Noord-Oost Veluwe en Oost Flevoland

Jolanda is met Werner (v: San Remo) in het L2 Kringkampioen en Reserve kampioen geworden.

Daarnaast leverde ze met Why Bluna (v: Future) een hele goede prestatie door 2e  te worden in het L1.

Mrt Bathmen

Henk 1e plaats met Pilona (v:Burggraaf) in het ZZ.

Oldenbroek

Henk en Thom hadden beiden een 2e plaats met resp. Terlinda (v: Goodtimes)in de klasse Z en Wenda Ak (v: Cantos) in de klasse M.

klik hier om verder te lezen

15+16 Augustus Gelderse kampioenschappen

Henk leverde een uitstekende prestatie door 4e van Gelderland te worden in het Z met Vieret (v: No limit) en 1e van Gelderland met Tobias (v: Now or Never) in de klasse ZZ. Jolanda werd uiteindelijk 9e met Why Bluna (v: Future) in het L2.

Hellendoorn

Thom werd 3e met Wyomi Satt (v: Heartbreaker) in het L en 9 met de Cantos merrie Wenda ak in het M.

Dronten

Jolanda werd 3e met  201 punten en 4e met 184 punten in het L2 met Why Bluna (v: Future) en 1e met 208 en 4e met 216 punten in het Z1 met Ursula (v: Gribaldi).

Hardenberg

In de klasse ZZ werd Henk 1e met Tobias (v: now or never) en 3e met Pilona (v: Burggraaf);

Dronten

Thom werd 5e met Wyomi Satt (v: heartbreaker) in de klasse L en Henk werd 4e met Somelia (v: Ahorn).

CH de Wolden

Terlinda (v: Goodtimes) en Henk werden 4e in de klasse Z en Henk werd 2e met Tobias (v: Now or Never) in de klasse ZZ. Thom werd met de 2 Cantos paarden 4e (Wend ak) en 6e (Wamberto).

CH de Meern

Thom werd 3e met Wyomi Satt in de klasse L.

CH de Wolden

Henk werd 8e met Vieret (v: No limit) in de klasse Z.

CSI Twente Geesteren

In de finale van het open twents kampioenschap werd Henk 4 met Tobias (v: now or never) in de klasse ZZ.

CSI Twente Geesteren

Thom werd 7e  bij de 5 jarige met Wend ak (v: Cantos) en Henk werd 7e met Tobias (v: Now or Never) in het ZZ.

Bunschoten

Thom leverde een uitstekende prestatie met Thom’s Madonna (v: Akribori) door 1e te worden in het L. Henk werd 9e in het M met Carpaccio (v: Carthago) en 3e met Vieret (v: No limit) in het Z.

Vaassen

Jolanda en Why Bluna (v: Future) werden 1e in het L2 met 216 punten en 2x 4e met Ursula (v: Gribaldi) in het Z1.

Nunspeet

Thom en Thom’s madonna (v: Akribori) werden 5e  in de klasse L en Henk werd 2e en 3e in het ZZ met respectievelijk Pilona (v: Burggraaf) en Somelia (v: Ahorn).

Doornspijk

 Jolanda en Ursula (v: Gribaldi) hadden een goede dag want ze werden 1e en 2e met resp. 211 en 208 punten.

Kootwijk

Jolanda en Ursula werden 2e  in het Z1 met 216 punten en 5e met 210 punten. Met Why Bluna werd Jolanda 2e met 197 punten en 3e met 194. In de finale eindigde ze tenslotte op een goede 3e plaats.

1 t/m 6 juni Huizen

Henk werd 2e met Wolanda (v: Kojak) in de klasse M en 2e in de klasse ZZ met Tobias (v: Now or Never).

Apeldoorn

Jo werd 6de in het L2 met Why Bluna (v: Future).

Ommen

Henk en Thom hadden een goed week-end. Zo werd Henk 1st met Somelia (v: Ahorn) en 2de met Pilona (v: Burggraaf) in de klasse ZZ en 6e met Terlinda (v: Goodtimes) in het Z. Thom werd 2e met Rosalinda (v: Elcaro) in de klasse L en 3e met Zwelgje (v: Karandasj) in de klasse B.

Diepenveen

Henk had een goede dag en werd 1e met Vieret (v: No Limit) in het M en 4e met Winanda (v:Quickstar) in de klasse L.

Garderen

Opnieuw werd Thom 2e in de klasse M met Wamberto (v: Cantos). Henk werd 3e in de klasse L met Winanda (v: Quickstar) en 8e met Wey Carla (v: Orame) en 1e met Somelia (v: Ahorn) in het ZZ.

Garderen

Henk won die dag de klasse Z met Terlinda (v: Goodtimes) en werd 2e in het ZZ met Tobias (v: Now or Never).

Middel

Thom startte vandaag voor het eerst met Wamberto (v: Cantos) in het M en werd meteen 2e.

17-19 April, Zwolle (groene welle)

Op een druk bezocht concours georganiseerd door de Groene Welle zetten Henk en Thom een goede prestatie neer. Zo was Thom die dag de beste student 2008 en was Henk in de klasse ZZ: 1e met Tobias (v: Now or Never) en in het M: 1e met Vastgoed (v: Casco) en 3e met Vieret (v: No Limit) en in de klasse L: 3e met Wey Karla (v: Orame) en 4e met Winanda (v: Quickstar). Bij de 5 jarige was Thom met Wenda Ak (v: Cantos) 4e.

Hagestijn

Henk 1e met Somelia (v: Ahorn) in het Z en 1e met Pilona (v: Burggraaf) in het ZZ . In de klasse L was Thom 2e met Wamberto (v:Cantos) en 3e met Wenda AK (v: Cantos).

APR 2008

BOIJL,  Wamberto (v:Cantos) en Wenda A.K (v: Cantos) uitgenodigd op de hengstenshow van HBC stal.

Zwolle international 2008

Springruiters Henk en Thom in de prijzen

Na 2 foutloze ronden werd Thom met een ½ seconde verschil van de winnaar  3e in het L met Wamberto (v: Cantos) en 9e met Wenda Ak (v: Cantos).

HENK werd  2E in het M met Vieret (v: No limit) met nog geen 2 sec. verschil van de winnaar. Daarnaast werd hij 2e in het Z met Tobias (v: Now or Never) en winnaar met  Somelia (v: Ahorn) in de cat. nakomelingen Z/ZZ

Harderberg

In de klasse Z eindigde Henk op de 4e plaats met Tobias (v: Now or Never) en 2e in de klasse ZZ met Pilona (Burggraaf).

CSI Veendam

Henk start voor het eerst Tobias (v: Now or Never) internationaal en eindigt in de finale van de middentour op een 11 plaats.

Laatste nieuws, 17 November 2007

<strong>THOM WINT MET WAMBERTO (CANTOS X LEGAAT) DE RUBRIEK 4 JARIGEN&nbsp; IN LUTTENBERG</strong><br /><br />Van woensdag 14 tm zaterdag 17 november werd er in Luttenberg voor de tweede keer <br /><br />&nbsp;het indoor jumping gehouden. Er waren meer dan 1.000 starts waaronder vele bekende<br /><br />&nbsp;ruiters als Jeroen Dubbeldam en de gebroeders&nbsp; Schroder en natuurlijk onze ruiters Thom <br /><br />&nbsp;Siemerink en Henk Frederiks.&nbsp; Beide ruiters leverde een Top prestatie. <br /><br />&nbsp;Zo was Thom bij de 4 jarige na 2 foutloze ritten en een supersnelle barrage met Wamberto<br /><br />&nbsp;eerste van de 76 deelnemers en 12e met Wenda AK (cantos x calvados).<br /><br /><br /><strong>HENK TWEEDE IN HET Z/ZZ MET TOBIAS (NOW OR NEVER X AMARETTO) IN LUTTENBERG</strong><br /><br />Henk zat in een sterke groep met vele bekende ruiters. Desalniettemin wist hij een buitengewoon<br /><br />goede prestatie te leveren met Tobias door na 3 foutloze ritten en een foutloze barrage als 2e te eindigen van de ruim 100 deelnemers in het Z/ZZ&nbsp; en 14 te worden bij de 5 jarigen met Vastgoed (casco x uddel).<br /><br /><br /><i><br /><span style="font-size: 8pt; line-height: 115%;"><span style="font-family: Calibri;">Foto: Thom  met de fokkers van Wamberto, de familie Bosma-Bruggink.</span></span></i><br /><br />

THOM WINT MET WAMBERTO (CANTOS X LEGAAT) DE RUBRIEK 4 JARIGEN  IN LUTTENBERG

Van woensdag 14 tm zaterdag 17 november werd er in Luttenberg voor de tweede keer

 het indoor jumping gehouden. Er waren meer dan 1.000 starts waaronder vele bekende

 ruiters als Jeroen Dubbeldam en de gebroeders  Schroder en natuurlijk onze ruiters Thom

 Siemerink en Henk Frederiks.  Beide ruiters leverde een Top prestatie.

 Zo was Thom bij de 4 jarige na 2 foutloze ritten en een supersnelle barrage met Wamberto

 eerste van de 76 deelnemers en 12e met Wenda AK (cantos x calvados).


HENK TWEEDE IN HET Z/ZZ MET TOBIAS (NOW OR NEVER X AMARETTO) IN LUTTENBERG

Henk zat in een sterke groep met vele bekende ruiters. Desalniettemin wist hij een buitengewoon

goede prestatie te leveren met Tobias door na 3 foutloze ritten en een foutloze barrage als 2e te eindigen van de ruim 100 deelnemers in het Z/ZZ  en 14 te worden bij de 5 jarigen met Vastgoed (casco x uddel).Foto: Thom met de fokkers van Wamberto, de familie Bosma-Bruggink.


10 November 2007

JOLANDA EERSTE EN 4DE PLAATS BIJ SELECTIE KRING NOV +FLEVOLAND

Vrijdag 9 en Zaterdag 10 november werd in Hulshorst de eerste selectie wedstrijd dressuur gehouden in de kring Noordoost Veluwe en Flevoland. Jolanda van de Woude werd met de 4 jarige merrie Why Bluna (future x romancier) eerste van de zaterdag groep in het L1 met 200 punten.  Een uitstekende prestatie, temeer omdat Why Bluna  nog erg groen is en pas 4 keer op concours is geweest. Desalniettemin liep ze een fijne proef, was ze ontspannen en liet ze zich niet afleiden.  We hebben dan ook veel verwachting van Jolanda met Why Bluna, en zijn er van overtuigd dat het duo nog veel van zich zal laten horen (wordt vervolgt).

De 4 jarige ruin Werner (san remo x el corona) vond het allemaal erg spannend en was nogal eens afgeleid. Jolanda wist hier goed mee om te gaan en Werner weer bij de les te krijgen. En als Werner eenmaal loopt,  is hij niet te verslaan. Het duo behaalde uiteindelijk  in groep 2 toch nog een 4e plaats in het L2.