Profiel

Geslacht: Merrie
Kleur: Zwart
Ingeschreven bij: Oldenburg
Geboortedatum: 27-05-2008
Type: Dressuur

Foto's

Klik op de foto's voor een uitvergroting

Sonja's Bijoux

Sonja’s Bijoux is een luxe, mooi langgelijnde en langbenige merrie met veel zelfhouding. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze tot de selecte groep van beste Oldenburger veulens behoorde die een eerste veulenpremie kreeg voor bovengemiddeld exterieur en beweging.

Swarovski Sandro Hit Sandro Song Sandro
Antenne 2
El. St. Loretta Ramino
Lassie
St. Pr. El. St Herzdame Don Gregory Donnerhall
Granate
Heidemi Rubinstein 1
St. Pr. St. Heideblume
Rohstein
(Hauptstutbuch)
Rohdiamant Rubinstein Rosenkavalier
Antine (hauptstutbuch)
Elektia V Inschallah AA
Elektia (staatspremie)
Lusianna
Hauptstutbuch
Grannus Graphit
Odessa (Staatspremie)
Goldina (Staatspremie) Ludendorff
Wuebke

Vader

Swarovski

Swarovski, 1ste reservekampioen vd Oldenburger Hengstenkeuring 2006 en kampioen van de 30 dagen test in 2007 met een droomscore van 9,25 voor rittigkeit, 8,88 voor interieur, 8,63 voor draf en galop en 8,25 voor stap. Een hele mooie jonge hengst waar wij veel verwachting van hebben.

Rohdiamant

Rohdiamant was succesvol op Grand Prix niveau, heeft diverse landstitels op zijn naam geschreven, kreeg een 1a Hauptpremie voor zijn prestatie in de sport en zijn goedbewegende en mooie nakomelingen en heeft inmiddels meer dan 40 goedgekeurde zonen.

Grannus

Duitslands populairste springhengst met een uitstraling en karakter zoals maar weinigen hengsten hebben. Hij was een zeer sterke persoonlijkheid, die graag op de voorgrond stond en altijd imponeerde. Grannus heeft meer dan 60 goedgekeurde zonen waarvan er minstens 7 olympiade paarden zijn. Grannus kinderen zijn bijna allemaal zelfbewuste paarden met vechtlust. Bekende kinderen met Grannus bloed zijn ondermeer For Pleasure, Graf Grannus, Top Gun, Gran Corrado.


Moeder

Helaas is ons niet veel bekend van deze hannoveraanse moederstam, echter we hebben heel veel verwachting van de nakomelingen van Rohstein. Alle nakomelingen zijn tot dusverre zwart, zijn zelfbewuste typen en kunnen makkelijk bewegen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat van de 6 veulens er 2 geselecteerd waren voor de elite veiling in Verden en 1 veulen een eerste premie kreeg van het Oldenburger verband.